Kaarten WMGOI

De zesde editie van het concert Wòr Méél Gröts òp Is staat voor de deur. Op vrijdag 22 april (zitplaatsen) en zaterdag 23 april (staanplaatsen) vindt dit plaats. Ook dit jaar staan deze twee avonden garant voor een muzikale beleving. WMGOI is intussen een begrip in Meijel en daarmee een avond uit die je niet mag missen! Harmonie Eendracht zal deze avond met vele Meijelse artiesten een geweldig muziekspektakel voor jong en oud neerzetten.

Dat het programma van dit jaar een mix is voor jong en oud blijkt wel uit het repertoire. Van Kensington tot Maywood en van Metallica tot Racoon en Boudewijn de Groot. De rest van het programma houden we nog geheim en kun je beleven op een van de avonden Wòr Méél Gröts Òp Is. Samen met dansgroep Let’s Do It en verschillende Meijelse zangtalenten is Harmonie Eendracht hard op weg om twee topavonden op de planken te zetten. Zien we je op 22 of 23 april?

Wil je op de hoogte blijven van verschillende acties, kleine voorproefjes en nog veel meer informatie? Volg dan onze pagina www.facebook.com/WMGOI of kijk op deze site.

De kaarten voor deze avonden zijn vanaf vrijdag 18 maart verkrijgbaar bij D’n Binger en Click & Brick. Je kunt je kaartje ook online bestellen via: www.RDTickets.nl/wmgoi. Een kaartje kost €15,- (ex. servicekosten bij online bestellen).
Tot vrijdag 22 of zaterdag 23 april in D’n Binger!

WMGOI 6 werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Cultuurparticipatiefonds Limburg.

22/10/2017 Concert Helmond (H)

19/11/2017 Concert Veldhoven (H)

25/11/2017 Concours Veldhoven (H)
30/12/2017 Oudjaarsconcert (H)