Ga je mee muziek maken?

wijmakenmuziek

Wil jij graag een instrument gaan bespelen?

In de komende periode staan er aantal momenten gepland waar je vrijblijvend kunt kennis maken met de muziek!

2, 9 en 11 februari 2017: Magie van muziek

Er komt weer een spetterende "Magie van Muziek" aan!
Op de donderdagen 2, 9 en zaterdag 11 februari kan Meijelse jeugd uit groep 4,5 en 6 weer lekker bezig zijn met muziek en er tegelijkertijd nog iets van leren ook!
Er vind een afsluitend optreden plaats waar we kunnen laten horen wat we geoefend hebben: zaterdag 11 februari in het Zorgcentrum.
Ken je kinderen die hiervoor in aanmerking komen? Opgeven kan via koMbo: http://www.skmonline.nl/formulier/8430/koMbo-activiteiten

Infosheet (pdf)

Magie van Muziek is powered by Harmonie Eendracht Meijel

10 februari 2017: Instrumentkeuze bij het Jeugdorkest Meijel

Op vrijdagavond 10 februari verzorgt het Jeugdorkest Meijel een instrumentkeuze avond. Bedoeld voor iedereen (jong en oud) die een blaasinstrument of slagwerk wil gaan spelen. Het orkest laat horen wat ze normaal speelt, laat de verschiillende instrumenten zien en horen, én je mag zelf uitproberen. Iedereen is van harte welkom, het is D'n Binger in Meijel van 18.30 tot 19.30.

14 maart 2017: Kijkles Blokfluit

Voor kinderen van de basisschool die willen leren blokfluit spelen. Op deze kijkles kun je zelf uitproberen en kijken of het wat voor je is.
Natuurlijk kun je je tijdens deze les ook aanmelden.

14/03/2019 Dinerconcert
16/03/2019 Reünieconcert