Ik hou van Meijel!

Op zondagmiddag 12 april geven Kinderkoor Mekiko en Jeugdorkest Meijel samen een concert in D’n Binger. Samen en apart brengen de muziekverenigingen allerlei muziek rondom het thema Ik hou van Meijel. Ook dansgroep Unity Eight en de slagwerkers van Beatz werken mee aan dit optreden.

In de voorbereidingen voor het concert is de jeugd op allerlei manieren betrokken. Zo werden samen de decorstukken gemaakt, de naam bedacht, en was er een wedstrijd voor het logo op het entreekaartje. Deze wedstrijd werd gewonnen door Zita Woutering (lid van beide verenigingen) die daarmee een leuke prijs won.

Kaartjes zijn vanaf 25 maart verkrijgbaar bij D’n Binger en kosten €3,- voor volwassen en €1,- voor jeugd t/m 12 jaar. Het concert begint op 12 april om 14.00u.
Mekiko en Harmonie Eendracht heten je graag van harte welkom bij dit vrolijke voorjaarsconcert!