PSO naar Meijel

pso

Op 18 april treedt het Philips Symfonie Orkest op in Meijel. Het Eindhovense orkest o.l.v. Jules van Hessen verzorgt samen met Harmonie Eendracht een concert in D’n Binger.

Philips Symfonie Orkest
Het Philips Symfonie Orkest (PSO) is in 85 jaar tijd uitgegroeid tot één van de bekendste en grootste symfonieorkesten in Nederland. De ruim 90 leden van het PSO zijn muziekdocenten en gevorderde amateurs, afkomstig uit Eindhoven en wijde omgeving. Het orkest studeert jaarlijks vijf programma’s in voor concerten in mooie zalen zoals het Muziekgebouw in Eindhoven en het Concertgebouw in Amsterdam.
Daarnaast gaat het PSO regelmatig op concertreis naar het buitenland. Na China (twee maal), Thailand, Italië en Brazilië gaat het PSO in 2015 een reeks concerten geven in Estland.
Het PSO heeft daarbij ook diverse CD- en DVD-opnames gemaakt. Naast het groot symfonische repertoire kan het PSO ook prima overweg met lichte muziek voor uitvoeringen op festivals en andere speciale gelegenheden.
Het PSO staat al ruim 25 jaar onder de inspirerende muzikale leiding van dirigent Jules van Hessen.
Het Philips Symfonie Orkest speelt in Meijel o.a. de 5e Symfonie van Mahler.

Harmonie Eendracht
Harmonie Eendracht onder leiding van Frank Steeghs staat in Meijel al jaren garant voor concerten van hoog niveau. In 2013 haalden zij het Limburgs Symfonie Orkest naar Meijel, in 2015 het Philips Symfonie Orkest. Voor het concert van 18 april is een programma van prachtige symfonische blaasmuziek samengesteld met onder meer Gallimaufry (Guy Woolfenden) en Symphonie de Paris van componist Serge Lancen.

Het concert begint om 19.30u. De kaartverkoop is inmiddels in volle gang.
Kaarten kosten €10,- per stuk en zijn verkrijgbaar bij Café De Zwaan, Gemeenschapshuis D’n Binger en The Click&Brick Company.

Harmonie Eendracht nodigt u van harte uit voor deze unieke muzikale avond in Meijel!

Mede mogelijk gemaakt door:

logo prov limburg gesubsidieerd door kleur

Huis voor de kunsten