Directie header

Dorrie Besouw

Dirigent Jeugdorkest

Dorrie Besouw volgde tijdens haar VWO aan het Valuascollege de Vooropleiding Conservatorium.
Haar opleiding Docent Muziek, volgde ze aan het Utrechts Conservatorium (onderdeel van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht).

Tijdens haar Opleiding Docent Muziek volgde ze extra lessen Hafa directie bij Danny Oosterman.
Ze studeerde in 2008 Cum Laude af als Docent Muziek. Tijdens en na haar studie was Dorrie actief als dirigent bij verschillende jeugdorkesten en koren waaronder het jeugdorkest van St. Oda Merselo, jeugdmusicalkoor de Swinging Kids en kinderkoor de Steijllandertjes.

Dorrie werkt als docent muziek en CKV op het Valuascollege in Venlo. Daarnaast is ze actief als bestuurslid bij de Limburgse Bond voor Muziekgezelschappen.

Als dirigent is Dorrie op dit moment ook actief bij Jeugdfanfare de Echo in Hout-Blerick en het Venloos Musical Ensemble.

Dorrie dirigeert het jeugdorkest.

22/10/2017 Concert Helmond (H)

19/11/2017 Concert Veldhoven (H)

25/11/2017 Concours Veldhoven (H)
30/12/2017 Oudjaarsconcert (H)