blokfluit

Blokfluitgroep

Vanaf januari 2012 werken basisschool Den Doelhof en Stichting Kinderopvang Meijel samen met Harmonie Eendracht voor het verzorgen van de blokfluitlessen. In opdracht van Harmonie Eendracht organiseert Tone Muziekles de blokfluitlessen. De lessen worden verzorgd door blokfluitdocente Mayke Diepeveen.

De blokfluitopleiding is bedoeld voor alle kinderen vanaf groep 4 en duurt één schooljaar. In dit jaar wordt gewerkt met de blokfluitmethode van Tom Stone. Ook worden er optredens verzorgd waarbij het publiek van de vrolijke blokfluitdeuntjes kan genieten al dan niet samen met het Oefengroepje (First Tunez) en Jeugdharmonie van Harmonie Eendracht.

De lessen gaan in september van start op de locatie van de Brede School (theaterzaal Sam Sam), op disndagmiddag na school. Het lesgeld is, incl. blokfluit en huur boeken, € 75,- per leerling.

Aanmelden

U kunt uw kind(eren) opgeven door dit inschrijfformulier ingevuld in te leveren bij Heidi Maessen, Zonnedauw 110 in Meijel. U kunt het formulier ook digitaal invullen en versturen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met:

Heidi Maessen, 077 4669586

14/03/2019 Dinerconcert